فروش ماهی تیلاپیا یخ زده و ماهی تیلاپیا وارداتی

فروش ماهی تیلاپیا یخ زده و ماهی تیلاپیا وارداتی

ماهی تیلا پیا منبع غنی از پروتیین است ولی کالری کمی دارد و همچنین مواد معدنی و ویتامین های

ضروری بدن را مانند کلسیم,فسفر وآهن را فراهم می کند. کسانی که بیشتر به دنبال بدست آوردنانرژی حاصل از مصرف پروتیین هستند.

کسانی که بیشتر به دنبال بدست آوردن انرژی حاصل از مصرف پروتیین هستند نظیر ورزشکاران یا افرادی که دوست ندارند چاق بشوند بهتر است از تیلاپیا استفاده کنند.توجه به یک مسأله واقعیت را بیشتر روشن می کند,از 100گرم انرژی ای که از ماهی کپور حاصل میشود 69درصد آن مربوط به پروتیینی است که ازمصرف ماهی بدست می آید و 31درصد دیگر از سوخت و ساز چربی موجود در آن است.اما در تیلاپیا این نسبت 81درصد از پروتیین و 19 درصد از چربی است.این یعنی اینکه نسبت پروتیین در تیلاپیا در مقایسه با ماهی های چرب تر نظیر کپور بیشتر است که با توجه به قابلیتهای بالای هضم و جذب پروتیین این مزیت بسیار مهمی است. کم چرب بودن,رشدسریع و گیاهخوار بودن این ماهی از فاکتورهایی است که سبب جلوگیری از تجمع احتمالی فلزات سنگین از قبیل جیوه در آن می شود که از مزایای این ماهی محسوب می شود.

Leave a Comment